Σελίδες

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΣΩΚΡΑΤΗΣ TOΓΙΑΣ: ” ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!!!!!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ TOΓΙΑΣ: ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!!!!!!!!

Κατάπτυστα ανώνυμα συκοφαντικά κείμενα με την μορφή των φειγ βολάν κυκλοφόρησαν χθες τη νύχτα από άγνωστους στα Αθίκια της Κορινθίας. Τα κείμενα αυτά στρέφονται με απαράδεκτους υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς κατά του δημάρχου Σωκράτη Τόγια , εν όψει της αυριανής (σημερινής) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που θα συζητηθεί και το θέμα για την απόφαση του οργάνου ώστε να δημιουργηθεί μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμάτων στην περιοχή “ΓΚΑ” των Αθικίων. Την απόφαση αυτή έχει πάρει με μεγάλη πλειοψηφία ο σύνδεσμος των 9 δήμων της ανατολικής Κορινθίας μετά από εισήγηση του κ.Τόγια με την προϋπόθεση φυσικά να υπάρξει και θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαρωνικού.
Επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Σαρωνικού κ.Σωκράτη Τόγια και τον ρωτήσαμε τι σχόλιο έχει να κάνει για την επίθεση που δέχτηκε με τα ανώνυμα νυχτερινά φειγ βολάν και πήραμε την εξής απάντηση:
” Εγώ πάντα στη ζωή μου έμαθα να λειτουργώ και να εκφράζομαι με διαφάνεια και πάντα υπό το “φως του ήλιου”! Γιατί απλά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και να κρύψω τίποτα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση βλέπεται πως χτύπησαν οι γνωστοί-άγνωστοι συκοφάντες της νύχτας! Αυτοί που στη ζωή τους έμαθαν να λειτουργούν πάντα κάτω από την προστασία της νύχτας ,του σκότους και της αδιαφάνειας!Ο λαός του δήμου Σαρωνικού γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο δήμαρχος του και γνωρίζει επίσης πολύ καλά τα κίνητρα αυτών των ελεεινών και φτηνών επιθέσεων εναντίον μου. Γιαυτό και θα πάρει τις αποφάσεις που πρέπει, ώστε να μην οδηγηθεί ο τόπος μας στην οπισθοδρόμηση για χάριν της εξυπηρέτησης των προσωπικών συμφερόντων αυτών των ολίγων γνωστών-αγνώστων ,αλλά και το μέλλον των παιδιών μας στην μιζέρια και την αβεβαιότητα! Αυτοί οι όψιμοι περιβαλλοντολόγοι, άλλους σκοπούς και στόχους θέλουν να εξυπηρετήσουν και όχι τα πραγματικά συμφέροντα για την προστασία του περιβάλλοντος την οποία και εμείς σεβόμαστε πάνω από όλα και δεν την διαπραγματευόμαστε με τίποτα.
Οποιαδήποτε επένδυση θα γίνει στου Γκα ,για μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμάτων , εφόσον φυσικά το εγκρίνει το Δ.Σ και η τοπική κοινωνία, θα γίνει με τις πιο αυστηρές περιβαλλοντολογικές οδηγίες και νόμους έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά με τους πλέον σύγχρονους επιστημονικούς και βιομηχανικούς τρόπους. Τέτοιες επενδύσεις υπάρχουν εκατοντάδες πλέον στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα ακόμα και μέσα σε μεγάλες πόλεις. Μην ξεχνάμε άλλωστε το οριστικό τελεσίγραφο της Ε.Ε ότι μέχρι 15.7.2010 θα πρέπει να έχει κλείσει και η τελευταία ανεξέλεγκτη χωματερή στο νομό μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα!”



http://www.sfedona.gr/2010/04/26/%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83-to%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου