Σελίδες

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σολυγείας αποφάσισε να πει «ΌΧΙ» στο προτεινόμενο χωροταξικό του Καλλικράτη και να ζητήσει την δημιουργία νέου δήμου με την συνένωση Σολυγείας και Σαρωνικού.
Τονίζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος κ.Θανάσης Τούσουλης: «Αναμένοντας την απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαρωνικού για το θέμα αυτό, εμείς ως δήμος Σολυγείας πιστεύουμε πως η πρόταση και για τις δύο περιοχές αντικατοπτρίζει την θέληση των δημοτών και των κατοίκων των δύο δήμων. Η πρόταση αυτή δεν γίνεται τώρα .Είχε παρθεί ίδια απόφαση και το 2009.
Η πρότασή μας επανέρχεται και γίνεται επιτακτική λόγω της πρότασης του Υπουργείου Εσωτερικών για δημιουργία 6 δήμων στο Νομό και στη φημολογία για δημιουργία έβδομου. Στο ενδεχόμενο αυτό ένας νέος δήμος που θα προκύπτει από την συνένωση των δήμων Σολυγείας και Σαρωνικού με τα χαρακτηριστικά του ορεινού δήμου , θα είναι πιο αποτελεσματικός και βιώσιμος από πολλούς που έχουν δημιουργηθεί με την μέθοδο κοπτοραπτικής! Η πρότασή μας αυτή έρχεται ως απάντηση στην μέθοδο της κοπτικής-ραπτικής που χρησιμοποιείται από κάποιους προς εξασφάλιση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων σε βάρος της Κορινθίας»


http://www.sfedona.gr/2010/05/07/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου