Σελίδες

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΓΙΑ

cf84cebfceb3ceb9ceb1cf831 ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ
 ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΓΙΑ
Σημαντική η χθεσινή μέρα (23/5/10) για τον Δήμαρχο Σαρωνικού κ.Σωκράτη Τόγια.
Οι συμπολίτες του που κατέκλυσαν μέσα και έξω το καφενείο των Αθικίων , με το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα τους αφενός επιδοκίμασαν τον σημαντικό απολογισμό για το έργο του στο δήμο αφετέρου του άναψαν “πράσινο φως” στην απόφασή του να διεκδικήσει τον νέο διευρυμένο δήμο Κορινθίων.
Στη λαϊκή συνέλευση των Αθικίων ο Σωκράτης Τόγιας που δεν μιλάει ποτέ με ξύλινο πολιτικό λόγο ,επικοινώνησε με μία ζεστή και πέρα για πέρα ανθρώπινη ομιλία του με δεκάδες συμπολίτες του για να αναφερθεί στο έργο που έχει επιτελέσει τα τρεισήμισι αυτά χρόνια που είναι δήμαρχος.
cf84cebfceb3ceb9ceb1cf832 ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ
 ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΓΙΑΚυρίως αναφέρθηκε εμπεριστατωμένα και με ανάλογο φωτογραφικό υλικό που προβαλλόταν από μεγάλη οθόνη τηλεόρασης για τα έργα που άλλαξαν προς το καλλίτερο την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών του. Και απ’ότι διαπιστώσαμε και εμείς τα έργα αυτά ήταν και παρά πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά για το σκοπό που εκτελέσθηκε το καθένα.
Εντύπωση πάντως μας προκάλεσε η σοβαρότητα και η μεθοδικότητα της δουλειάς που κάνει ο Σωκράτης Τόγιας στο Δήμο Σαρωνικού. Απ’ότι φάνηκε στον απολογισμό τίποτα δεν αφήνει στην τύχη αλλά και κανένα εμπόδιο και καμία δυσκολία δεν τον αποθαρρύνουν για να ολοκληρώσει κάποιο έργο που πιστεύει ότι είναι απαραίτητο για τον δήμο του.
Βάζει στόχους και με αποφασιστικό και μεθοδικό τρόπο τους επιτυγχάνει.
Βέβαια κύριο ρόλο παίζει και η δική του προσωπική συμμετοχή σε όλα τα δρώμενα του δήμου, αφού απ’όσα μας είπαν κάτοικοι που παραβρέθηκαν στη λαϊκή συνέλευση “πρώτος πάει το πρωί στο δημαρχείο και είναι πανταχού παρών σε όλα τα έργα αλλά και σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται στο δήμο καταφέρνοντας απλά και πρακτικά να δίνει σχεδόν πάντα άμεσες λύσεις!”
Στο τέλος της ομιλίας του ανέφερε και τις προσωπικές του απόψεις για το περιβόητο θέμα του “Γκα” τονίζοντας ότι είναι πεπεισμένος ότι οι ίδιες οι εξελίξεις τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο θα δικαιώσουν τις θέσεις του και την πρότασή του που απορρίφθηκε σε πρόσφατο επεισοδιακό Δημοτικό Συμβούλιο, για την δημιουργία εργοστασίου ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμάτων στη θέση “Γκα” Αθικίων.


http://www.sfedona.gr/2010/05/24/%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83/

http://www.youtube.com/watch?v=WnT0eXj5HeI&feature=player_embedded

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου