Σελίδες

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

29o ALUSET RALLY SPRINT


29o ALUSET RALLY SPRINT

Σπριντ Ασφάλτινο Κορίνθου


O αγώνας, θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Κυριακής 4 Μαρτίου

Έτοιμη να υποδεχθεί αγωνιζόμενους και θεατές , η κλασική ειδική διαδρομή που έχει γράψει ιστορία, στα Αθίκια του Δήμου Σαρωνικού. Σε αυτή τη διαδρομή θα φιλοξενηθεί στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, το 29o Aluset Rally Sprint Κορίνθου. Ο αγώνας, που είναι ο 6oς για το φετινό πανελλήνιο κύπελλο χωμάτινων Ράλλυ Σπριντ, θα διεξαχθεί το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο, ΙΣΩΣ για τελευταία φορά σε αυτή την διαδρομή (λόγω ασφαλτόστρωσης την επόμενη χρονιά) και αναμένεται να μαζέψει πολλές συμμετοχές.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η ειδική προετοιμάστηκε από τον ειδικό των ειδικών Γιάννη Καραντανα που για μια ακόμα φορά βρέθηκε δίπλα στην ΑΛΑΚορινθίας συμβάλλοντας και αυτός με τον τρόπο του στην επιτυχία της διοργάνωσης . Η φιλόξενη λέσχη της Κορίνθου διοργανώνει άριστους αγώνες και σε συνδυασμό με τη γεωγραφική θέση που βρίσκεται η Κόρινθος αλλά και την οικονομική κατάσταση των αγωνιζομένων που κάνει απρόσιτη τη συμμετοχή τους σε μεγάλους αγώνες, το29ο Aluset Rally Sprint Κορίνθου αποτελεί ιδανική επιλογή για πολλά πληρώματα. Η ειδική διαδρομή που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχει επιφάνειες όλων των επιπέδων και σε βαθμό δυσκολίας να θέλει απαιτητική οδήγηση, που συναρπάζει τους αγωνιζόμενους. Την επιμέλεια της ειδικής διαδρομής και σε αυτόν τον αγώνα είχε ο Πρόεδρος της ΑΛΑΜΑΠ και αγωνιζόμενος Γιάννης Καραντάνας, συνεχίζοντας τις σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με την ΑΛΑ Κορινθίας, μαζί με το μέλος του Δ.Σ. και οικοδεσπότη αγωνιζόμενων των Αθικίων, Σωτήρη Οικονόμου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί, για μια ακόμα φορά, με τη συμπαράσταση του Δήμου Σαρωνικού.

Η ειδική διαδρομή Αθίκια, γνωστή σε όλους, οπότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καλύπτει όλα τα γούστα. Λόγω της μορφολογίας του εδάφους, η διαδρομή ποικίλη σε οδόστρωμα σε πολλά της σημεία. Χρειάζεται “απαιτητική οδήγηση” λόγο των τεχνικών σημείων της που σίγουρα συναρπάζει κάθε αγωνιζόμενο.Στην φετινή της εκδοχή είναι το κλασικό κομμάτι από Γαλατάκι προς Αθίκια και το συνολικό της μήκος είναι 9 χιλ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009 ώρα 21:00. Την δήλωση θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.alak.gr/sprint , και στα γραφεία της Λέσχης Κροκιδα 11 ,Κορινθος 2741072998 .
Mεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία Αluset Συστήματα Αλουμινίου ΑΕ ,την οργάνωση στηρίζουν η ΚΥΚΝΟΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΙΙΑ ΑΕ και ο Δήμος ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ .






H Aγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας διοργανώνει στις 3-4 Μαρτίου 2007 το 27ο Ράλλυ Σπρίντ,αγώνα που ξεκινά την αγωνιστική χρονιά για το Επαθλο Ασφάλτινων Ράλλυ Σπριντ που που προκήρυξε η ΕΘΕΑ.


O αγώνας, θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Κυριακής 4 Μαρτίου

ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:


Ειδική Διαδρομή ΓΑΛΑΤΑΚΙ (ΑΣΦΑΛΤΟΣ) 7,8 ΚΜ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΔ
Μιά καινούργια ειδική διαδρομή, ασφάλτινη αυτή τη φορά, για γερά νεύρα στην πάντοτε φιλόξενη περιοχή των Αθικίων. Φαρδιά, ανηφορική και πολύ γρήγορη στο ξεκίνημά της, για να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο μετά τη διασταύρωση της Αγ. Μαρίνας, σημ. παρακολούθησης Νο2, όπου στενεύει με αρκετά χασίματα και ιδιαίτερα απαιτητική για τους συνοδηγούς.
Το τελευταίο χιλιόμετρο θα ξεδιπλώσει το οδηγικό ταλέντο όλων με στενό, άριστης πρόσφυσης οδόστρωμα και αλεπάλληλες στροφές.


ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΩΝ

Νο 1 – Αφετηρία

Στο δρόμο προς Επίδαυρο, 500μ μετά την είσοδο στο ΛΟΥΤΡΟ ΕΛΕΝΗΣ, στρίβετε δεξιά πρός ΓΑΛΑΤΑΚΙ. Στα 300μ μετά την πινακίδα εισόδου τοΥ χωριού πηγαίνετε δεξιά στην πέτρινη στάση. Περνάτε την εκκλησία στα αριστερά σας και στα 500μ φτάνετε στην αφετηρία της ΕΔ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Παρκάρετε αμέσως μετά την εκκλησία. Ο δρόμος είναι στενός και δεν υπάρχει άλλος χώρος στάθμευσης.

Νο 2 – Αγ. Μαρίνα (1)

Από την ΠΕΟ Κορίνθου Άργους μετά το Σολωμό στρίβετε αριστερά προς Αθίκια. 3.00 περίπου χλμ μετά την έξοδο και 250μ μετά την πινακίδα εισόδου Αθικίων πηγαίνετε αριστερά προς Μπογδάνι Μυρτέζα Γαλατάκι, στα 600μ στην διασταύρωση προς Γαλατάκι στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε μέχρι να φτάσετε στην εκκλησία στα δεξιά.

Νο 3 – Αγ. Μαρίνα (2)

Αν αφήσετε το αυτοκίνητο σας στην Αγ. Μαρίνα και περπατήσετε αριστερά στην κατεύθυνση του αγώνα φτάνετε στα χασίματα όπου τα αυτοκίνητα περνούν με υψηλή ταχύτητα.

Νο 4 – Τερματισμός

Από την ΠΕΟ Κορίνθου Άργους μετά το Σολωμό στρίβετε αριστερά προς Αθίκια. Στα 2.50 χλμ, περίπου, αριστερά σας είναι η πινακίδα ΑΛΑΜΑΝΟΣ και το STOP της ΕΔ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΕΔ κλείνει 1:30 ώρα πρίν το ωράριο του 1ου αυτοκινήτου.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΕΑΤΩΝ

Σε κάθε αγώνα υπάρχουν κάποιοι κανόνες τους οποίους όλοι μας γνωρίζουμε μα δυστυχώς λίγοι απο εμάς τηρούμε. Παρακάτω προσπαθούμε να υπενθυμίσουμε σε όλους μας για άλλη μία φορά αυτούς τους πολύ εύκολους και απλούς κανόνες με την ελπίδα ότι εφαρμόζοντάς τους θα μπορέσουμε, θεατές, αθλητές και εμπλεκόμενοι στον αγώνα, να απολαύσουμε αυτό που σε όλους μας αρέσει. Το αυτοκίνητο και τους αγώνες αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου